Icon play Icon arrow Icon chevron Icon track icon-cheveron icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube

  • Ben je in het bezit van een autosportlicentie? Dan mag je helaas niet deelnemen aan deze competitie. Wel als je een kartlicentie hebt!

 

  • Je bent pas ingeschreven voor de competitie als MP Motorsport je betaling heeft ontvangen. Ben je te laat met betalen en is de competitie al vol? Dan kun je niet meer deelnemen aan de competitie. Komt je betaling binnen terwijl de competitie nét vol zit? Dan krijg je natuurlijk netjes je geld terug.

 

  • Controleer goed de startdatums van elke ronde van jouw leeftijdscategorie voordat je je inschrijft. Want als je je hebt ingeschreven, maar niet aanwezig kunt zijn bij een van de rondes, dan lig je automatisch uit de competitie. De startdatums voor rondes 4 en 5 voor de leeftijdscategorie 16 t/m 25 jaar en 26 t/m 60 jaar spreken we later in het jaar af met de deelnemers.

 

  • We gaan ervan uit dat je alles goed hebt doorgelezen en ook kennis hebt genomen van de reglementen  en voorwaarden vóórdat je je gaat inschrijven.

 

  • Wil je inschrijven voor de leeftijdscategorie 16 t/m 25 jaar? Let dan op! Want als de competitie wint, kun je alleen een seizoen Spaans Formule 4 met MP Motorsport doen als je 1.85m bent of kleiner. Ben je langer dan 1.85m en je wint de competitie, dan win je een raceseizoen in de Ford Fiesta Sprint Cup met Bas Koeten Racing.

 

  • Wil je inschrijven voor de leeftijdscategorie 7 t/m 11 jaar? Bij voldoende inschrijvingen proberen we de deelnemers in de leeftijd van 7 en 8 jaar onderling te laten strijden voor de eindprijs. Qua motoriek is iemand van 7 of 8 jaar minder ontwikkeld dan een deelnemer van 9, 10 of 11 jaar, zo vinden wij.