Icon play Icon arrow Icon chevron Icon track icon-cheveron icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube

We werken nauw samen met de F1-juniorprogramma’s van Red Bull en Renault, want hét doel van MP Motorsport is talenten kweken op weg naar de Formule 1. Om die reden hebben we de MP Motorsport Competitie opgezet: we willen ook verborgen talent de kans geven om een start te maken met hun racecarrière.

Als je de competitie wint, doe je met MP Motorsport in de Formule 4 meteen mee om de overwinningen. Richard Verschoor, Christian Lundgaard en Amaury Cordeel werden allemaal kampioen met MP Motorsport in de Formule 4. Jarno Opmeer, Bent Viscaal en Glenn van Berlo werden vice-kampioen in de klasse.

MP Motorsport Competitie ladder

Ook in de Formule Renault doet MP Motorsport om de hoofdprijzen mee. In 2018 en 2019 wonnen Renault-juniors Christian Lundgaard en Victor Martins vele races, om allebei als tweede te eindigen in de Eurocup. MP Motorsport zat er in het eerste jaar van het vernieuwde FIA Formule 3 goed bij, een seizoen dat werd bekroond met de legendarische overwinning van Richard Verschoor in de FIA Formula 3 World Cup in Macau. Ook in de FIA Formule 2 zetten we twee auto’s in. Daarin scoorden we de afgelopen seizoenen diverse podiumplaatsen.

www.mpmotorsport.com

Richard Verschoor MP Motorsport Competitie